skip to Main Content
Buitenschoolse Opvang In Den Haag

Buitenschoolse opvang in Den Haag

Omdat het weer mag en kan

Eindelijk is die vervelende en zoveelste corona lockdown periode achter de rug. En we hopen dat zoiets ook niet meer terugkomt. Het moderne leven is helemaal ingericht op werkende ouder en kinderen die hun sociale skills leren en oefenen op school en op de Buitenschoolse Opvang. Dat maakte de lockdown – zijn zachtst gezegd – tot een kleine nachtmerrie. Gewoon omdat de grote en kleine mensen er niet op ingesteld zijn. Daarom ben ik zo blij dat ook deze Buitenschoolse Opvang in Den Haag weer open is. Ik hem pas ontdekt en wil er je graag over vertellen.

Lekker actief bezig op de BSO

Ben jij het thuiswerken ook een beetje beu? Dan kun je je wel voorstellen dat je kinderen ook weer graag naar de BSO gaan en lekker met leeftijdgenootjes willen spelen. Nu heb ik laatst kennisgemaakt met een te gekke BSO in Den Haag, waar mijn kinderen helemaal lyrisch van zijn. Wat het geheim precies is, weten alleen de kinderen. Ze gaan er supergraag naartoe. Terwijl het voor mij gewoon een BSO is. Maar goed. De kleine klantjes zijn koning, dus mij hoor je niet klagen. “We zijn er altijd zo lekker aan het spelen,” zeggen ze. Maar wat doen ze dan?

Geheim van de Buitenschoolse Opvang in Den Haag

Waar ik zelf even niet bij stilgestaan had, is dat Den Haag uiteraard heel dicht bij het strand ligt. Voor grote mensen heel leuk, maar voor kinderen onweerstaanbaar! Zo’n grote zandbak met water waar alles mag, vind je niet overal. Want daar gaan ze met de BSO in Den Haag vaak naartoe. En dat is dus een van de geheimen. Maar er zijn er nog een paar.

Wat doet de BSO in Den Haag?

Ze bezoeken in de zomer dus heel graag het strand in Scheveningen, maar ze gaan ook regelmatig naar het Westbroekpark of de kinderboerderij in Den Haag. Ook binnen, zitten de kinderen nooit stil. Ze gaan dan lezen, knutselen, bakken, dansen of muziek maken. Er is genoeg te doen in Den Haag en Scheveningen! Met andere woorden: als ze aan het einde van de dag thuiskomen van de Buitenschoolse Opvang in Den Haag, kan er nog net een bordje warm eten in. Daarna zijn ze al snel aan een lekker tukje toe. De kinderen hebben een topdag gehad. En wij, niet onaardig bedoeld hoor, hadden er even geen kind aan! Heerlijk toch?

Wil jij meer weten over deze buitenschoolse opvang? Stuur me dan een berichtje via mijn contactformulier.

Back To Top