skip to Main Content
Hoeveel Bespaar Je Met Wasbare Luiers?

Hoeveel bespaar je met wasbare luiers?

Bespaar geld met wasbare luiers

Een baby krijgen is het mooiste wat er is, maar kost je ook veel geld. Dat nemen we uiteraard voor lief, maar als er iets is waar je geld op kunt besparen, is dat mooi meegenomen toch? Denk eens aan luiers. Luiers zijn noodzakelijk, maar ook erg prijzig. Gelukkig kun je met wasbare luiers geld besparen. Ben je benieuwd hoeveel? Ik vertel het je in dit blog.

Wasbare luiers goedkoper dan wegwerpluiers

Je kunt ervoor kiezen om wegwerpluiers aan te schaffen. Zoals de naam al zegt, gooi je deze luiers na gebruik direct weg. Maar er zijn ook wasbare luiers verkrijgbaar. Deze kun je uitwassen. Door wasbare luiers te gebruiken, bespaar je gemiddeld € 500 tot € 1200 bij de luierperiode van jouw eerste kindje. En als je meer kinderen krijgt, wordt het nog goedkoper. Want de luiers of onderdelen daarvan kunt u weer gebruiken. Hoeveel je precies bespaard met wasbare luiers, hangt natuurlijk af van het soort wasbare luier dat je kiest. En ook met welke soort wegwerpluier je het vergelijkt. Vergeet ook niet de waskosten in de berekening mee te nemen, zoals water, wasmiddel en energie.

Meer voordelen van wasbare luiers

Naast dat je geld bespaard met wasbare luiers, hebben ze nog een aantal voordelen. Wasbare luiers zijn namelijk:

  • Beter voor het milieu
  • Beter voor de huid van een kind
  • Natuurlijker
  • Flexibeler, dus makkelijker aan te passen aan een kind

Wasbare luiers kopen

Wasbare luiers kopen, ik raad het je zeker aan. Zowel om de vele voordelen van de luiers als om geld te besparen. En wist je dat je verschillende typen wasbare luiers kunt kopen? Er is altijd wel een systeem dat past bij jouw kindje. Wil je meer over wasbare luiers weten? Laat een bericht achter via het contactformulier.

Back To Top