skip to Main Content
3 Creatieve Ideeën Voor Het Verven Van De Kinderkamer

3 creatieve ideeën voor het verven van de kinderkamer

De kinderkamer verven

Wil je de kinderkamer verven en zoek je ideeën? Dan zit je hier goed! Zelfs als je niet zo creatief bent, kun je deze technieken gebruiken om een leuk effect te krijgen op de slaapkamermuur van je kind. Zelf vind ik ze leuk voor zowel jonge als voor iets oudere kinderen. En je kunt je kind gezellig laten helpen!

Gek op stippen!

Houd je van een simpel interieur zonder te felle kleuren? Dan is dit idee perfect om toch een speels effect te creëren op de kinderkamer. Neem een ronde kwast en muurverf voor binnen. Een klein potje is vaak al genoeg. Maak met de kwast stippen op de muur. Het hoeven geen perfecte cirkels te zijn en maak je ook geen zorgen over een patroon, het kan niet mislukken. Dit is ook leuk om samen te doen met je kind!

Maak een sjabloon

De echte creatievelingen onder ons, tekenen zo uit de losse pols de prachtigste dingen op de muur van hun kind. Helaas heb ik dat talent niet. Maar daar heb ik een oplossing voor bedacht! Met een sjabloon kun je heel eenvoudig patronen op de muur verven. Knip bijvoorbeeld een ster uit dik karton en stempel dit op het plafond voor een prachtige sterrenhemel. Of gebruik een sjabloon voor prachtige vlinders op de muur. Wees creatief!

Gebruik lekker veel kleur

Is jouw kleintje dol op vrolijke kleuren? Laat dit dan ook terugkomen in de slaapkamer. Ga naar een van de kinderkamer te restylen en maak de metamorfose compleet!

Back To Top