skip to Main Content
Edelstenen

Edelstenen

Edelstenen voor kinderen

Onze kinderen groeien zo snel op en ze lijken al zo zelfstandig. Maar soms zijn ze opeens weer zo klein. Als het te druk is in de klas, als hun verlegenheid ze parten speelt, examenstress, liefdesverdriet of als ze weinig energie hebben. Dan kunnen ze wel weer eens een klein duwtje in de goede richting gebruiken. Een goed gesprek doet altijd wonderen. Maar wist je dat ook edelstenen een positief effect kunnen hebben? Ik vertel je er meer over in dit blog.

Hoe werkt het

Aan edelstenen en kristallen worden veel positieve krachten toegeschreven. Zo zouden ze een versterkende en helende invloed hebben. De theorie is dat wanneer je een edelsteen op je huid draagt, dat de positieve energie van de edelsteen overgaat op het lichaam. Een positieve impuls om je een duwtje in de goede richting te geven.

Wetenschappelijk bewijs

Er is geen wetenschappelijk bewijs voor dat het werkt, maar er is ook nooit aangetoond dat het geen invloed zou hebben. Dus baat het niet, dan schaadt het niet. Bovendien mogen we de kracht van de geest nooit onderschatten. Een positieve gedachte kan al een positieve uitwerking hebben. Denk maar aan het placebo effect. Alleen al de wetenschap dat je iets bij je hebt dat je kracht geeft of je eraan herinnert dat iemand aan je denkt, kan al een positieve invloed hebben. Dus ook wanneer jouw kind zich even niet zo prettig voelt.

Edelstenen aan een ketting

Wil je jouw kind een edelsteen geven om op de huid te dragen? Dan is een ketting het makkelijkst. Die dragen ze gewoon onder hun kleren en maakt dan altijd huidcontact. Natuurlijk kunnen ze de ketting ook gewoon over hun kleren dragen als ze dat willen, want edelstenen zijn schitterend. Er is een edelsteen voor ieder probleem, bekijk hier de werking van edelstenen om de juiste te vinden.

Kampt je kind met rouwverwerking? Dan kan dit blog je misschien ook helpen.

Back To Top