skip to Main Content
Hoomline Parket Vloer Ervaringen

Hoomline parket vloer ervaringen

Onze ervaringen: Hoomline vloer en kinderen

Wij hebben een Hoomline parket vloer sinds een aantal maanden. Ik denk dat de nieuwe parket vloer en nu bijna een jaar inligt. Dat leek me een mooi moment om de vloer eens te evalueren. Een houten vloer heb ik altijd al prachtig gevonden. Maar we twijfelden of dat wel ging met kinderen. Want in een huis met kinderen wordt geleefd en krijgt de vloer soms veel te verduren. In dit blog vertel ik meer over mijn ervaringen met een Hoomline parket vloer in een huis met kinderen.

Parket vloer met beschermlaag

Toen we de vloer uitzochten, kregen we als advies om de vloer te beschermen met speciale lak. Ik was bang dat de vloer hierdoor zou gaan glimmen, maar dat is gelukkig niet gebeurd. Achteraf ben ik heel blij met het advies, want de parket vloer is hierdoor makkelijker schoon te maken. Het nadeel is wel dat ik de vloer binnenkort alweer moet behandelen met een polish om de beschermlaag mooi en sterk te houden.

Zand op de parket vloer

In een huis met kinderen wordt geleefd. Na het buitenspelen, lopen ze vaak zand mee naar binnen. Ik ben dus regelmatig met de stofzuiger in de weer om alles een beetje schoon te houden. Ik heb gehoord dat vuil kan zorgen voor krassen in de vloer. Maar tot nu hebben we hier met onze Hoomline parket vloer nog geen last van.

Kinderen knoeien

Er zit wel één vlek in de vloer, die ik er niet meer uit krijg. Dit komt doordat mijn dochter een potje nagellakremover omstootte. Ik was er snel bij om de schade te beperken, maar er is nog wel een lichte verkleuring te zien op het parket. Ook is er al meer dan eens een beker limonade over de vloer gegaan, maar wanneer je dit direct met een vochtige doek opveegt, zie je er na een tijdje niets meer van. Al met al ben ik dus ontzettend tevreden!

Tot slot nog een advies: als ik jou was zou ik de Hoomline parket vloer laten leggen door experts. Heb jij een Hoomline parket vloer thuis? Deel dan jouw ervaring via het contactformulier.

Back To Top