skip to Main Content
Mijn Tips Voor Ongediertebestrijding In Wageningen

Mijn tips voor ongediertebestrijding in Wageningen

Begin op tijd met ongediertebestrijding

Het overkomt iedereen wel eens: zomaar uit het niet verschijnt er ineens vervelend ongedierte in je huis. Zo kun je zomaar uit het niets last hebben van een muizenplaag, een wespennest of houtworm. Ik vertel je in dit blog waarom je beter niet zelf kunt gaan klunzen met het bestrijden van ongedierte. Wel vertelt waarom je maar beter ongediertebestrijding in Wageningen kunt inschakelen om er voor eens en (hopelijk) voor altijd vanf kunt zijn. Je wilt je kinderen toch niet blootstellen aan de gaven van naar ongedierte?

Voorkom de aanwezigheid van plaagdieren

Ongedierte in huis is super vervelend. Daarom kun je maar beter voorkomen dat ze je huis inkomen. Dus mocht je bijvoorbeeld op een dag een zilvervisje zien, of zie je een klein gaatje in je houten vloer? Dan kan het zomaar het begon zijn van een plaag. Kom dan direct in actie en neem contact op met een ongediertebestrijder. Hoe sneller je dat doet, hoe lager de kosten. Maar hoe voorkom je nu eigenlijk dat ongedierte naar binnen komt? Dat verschilt natuurlijk per dier maar ik kan je wel een paar algemene tips geven:

  • Laat etenswaren niet staan. Ruim ze altijd goed op en laat geen kruimels achter op tafel of op je keukenblad
  • Dicht alle naden en kieren van je huis, zodat er geen dieren door kunnen
  • Plaats horren voor ramen en deuren
  • Verwijder een voedselbron of nestplaats of laat deze weghalen door een ongediertebestrijder

Schakel een ongediertebestrijder in

Hopelijk kun je met mijn tips een ongedierteplaag voorkomen. Maar wat als het al te laat is? Ga dan niet zelf aan de slag met chemische producten, dat is gevaarlijk voor je kinderen! Schakel dus altijd een ongediertebestrijder in Wageningen in om het ongedierte vakkundig te verwijderen. Een ongediertebestrijder is namelijk gespecialiseerd in het opsporen van de oorzaak van de plaag en om deze op een duurzame en milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bovendien kan een ongediertebestrijder ervoor zorgen dat het ongedierte niet meer terugkomt in je huis. Ik weet uit eigen ervaring dat het geen pretje is om ongedierte te hebben. Het was vreselijk zelfs. Voorkomen is dus altijd beter dan genezen!

Wil jij je ervaringen met ongedierte met mij delen? Neem dan gerust contact met op. Ik zie je berichtje graag verschijnen.

Back To Top